9 Apr 2014

Daftar Ahli

 
Bagaimana Menjadi Ahli Shaklee?

Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian ahli keluarga kami di dinainsyira.blogspot.com. Bersama2 kita jana pendapatan secara part time/full time seperti saya. Dengan Shaklee, anda adalah CEO perniagaan anda sendiri!
Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli@ pengedar Shaklee?

Anda boleh mendaftar dengan bayaran sebanyak RM65 dan bayaran pos RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk Sabah Sarawak, atau membuat pembelian sebanyak 200uv iaitu dalam lingkungan RM680 untuk mendapat keahlian PERCUMA. Anda hanya perlu menghubungi saya & saya akan uruskan pendaftaran atau datang sendiri ke branch terdekat dengan menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline.

 

Apa kelebihan menjadi ahli?

* boleh membeli produk dengan harga ahli & mengumpul point dlm bentuk uv

* jika rajin berkongsi kebaikan vitamin Shaklee, boleh meningkatkan uv tanpa ada downline.

* jika mencapai minimum 150 uv (lebih kurang belian RM450 sebulan) boleh menukarkan uv kepada cash (lebih kurang RM22.50. Siapa nak bagi kita RM22.50 tu kan?)

* jika berminat untuk serius berbiz, ada kelas khas disediakan. Juga blog dan group exclusive kumpulan Euphoria Shaklee di FB.

* Shaklee menawarkan 3C iaitu Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local & international/ Umrah yg ditaja sepenuhnya oleh Shaklee jika cukup syarat.

Apa kelebihan mendaftar dengan dinainsyira.blogspot.com?

Sekiranya anda serius berbiz Shaklee, anda akan dimasukkan ke dalam group exclusive tutorial kami untuk mendalami ilmu perniagaan, produk & konsultasi kepada pelanggan.

Kami menawarkan training & guidance berterusan kepada anda, tidak kira di mana anda berada di seluruh Malaysia. Tidak perlu menghadiri kursus setiap minggu, tidak perlu meninggalkan anak kecil untuk maju dalam biz Shaklee. Semuanya di hujung jari anda.

 

Dengan ilmu, disiplin dan kerajinan, kami pasti anda juga boleh berjaya seperti yg lain.  

Hanya kita yg boleh mengubah nasib diri, keluarga & ummah. InshaaAllah...

0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.