20 Sep 2015

Jom Sertai Trip Percutian Percuma Tajaan Shaklee Ke Bangkok 2016

Wowww... teruja sekejap apabila dapat tahu yang Shaklee akan membawa pengedarnya yang LAYAK ke Bangkok trip 4 hari 3 Malam pada tahun 2016 nanti. Ini adalah julung kali dibuat oleh Shaklee kepada Supervisor dan Senior Supervisor yang layak TANPA berdasarkan merit point. That’s why I LOVE this business, tiada paksaan tetapi kalau nak berjaya wajib PUSH diri sendiri untuk capai target yang telah kita tetapkan.


Jom saya bercerita lebih lanjut.. 

# Anda bukan ahli Shaklee SEKARANG tapi nak pergi trip 6 bintang ni? 

# Anda ahli Shaklee TAPI belum ada apa-apa rank (Distributor) atau anda baru naik rank pertama Shaklee iaitu sebagai Supervisor? 

========================================================= 
Jika anda dalam kategori di atas, ANDA LAYAK JOIN TRIP 6 BINTANG INI! 
========================================================= 

Bukan calang-calang percutian ini tau.. ini adalah percutian ala-ala VVIP khas untuk semua ahli Shaklee yang berdaftar SAHAJA!

Lawatan 4 hari 3 malam ke Bangkok yang terkenal dengan tempat-tempat bersejarah, makanan yg sedap-sedap serta syurga beli-belah ini adalah PERCUMA! ALL PAID! Selain lawatan, shopping dan segalanya di atas, ada Gala Dinner juga pada malam terakhir di sana!! 


Jom kita layan priview percutian ke Bangkok ini.


Seronok bukan?? Jika anda nak merasai keseronokannya bersama saya, jangan lepaskan peluang keemasan ini! Jadilah BINTANG! Layakkan diri anda mulai bulan September 2015 ini hingga April 2016 nanti! 
Sekiranya anda yang bukan ahli Shaklee berminat nak tahu pasal bagaimana nak dapatkan peluang trip percuma ke Bangkok tahun 2016 ni, jangan lupa hubungi saya sekarang tau.

BANGKOK kamu tunggu kami datanggggg!! yeayyyyyy... 

0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.