26 Aug 2014

Anda TERLALU KURUS?? : Kami Akan Bantu Dengan Set Tambah Berat Badan ShakleeAnda Mengalami Masalah Kurang Berat Badan? Terlalu Kurus? Sering Pitam? Nak Naikkan Berat Badan Tapi Dengan Cara Sihat Dan Bukan Berat Yang Boyot?? 

Anda patut cuba set tambah berat badan shaklee ni.. memang SUPER POWERR..

MEAL SHAKES
°° Rasa dia memang awesome! Macam rasa vanila shakes. Meal Shakes kaya dengan PROTEIN dimana pengambilan protein amat penting dalam proses menambah berat badan kerana ianya merupakan asas kepada pemakanan tubuh badan kita.

°° Jadi, untuk menambah berat badan, tips simplenya adalah makan makanan yang kaya dengan protein. Apabila sel kita sihat hasil daripada pengambilan protein yang berkualiti seperti meal shakes, maka badan kita lebih mudah untuk menyerap segala kebaikan zat dan vitamin. 

°° Meal Shakes juga membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang penting. Ia mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses tumbesaran. 

VITA-LEA
°° Vita-Lea pula merupakan multivitamin dengan formulasi zat besi yang mengandungi 30 nutrisi harian lengkap yang diekstrak daripada sayuran dan buah, 12 vitamin dan 7 mineral penting sebagaimana disarankan oleh RDA di dalam setiap tablet. 

°° Wow!! Ianya merupakan elemen penting bagi sel tubuh yang menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan sel baru, membantu proses pembesaran, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormon. 

°° Vita-Lea merupakan supplement penting kerana ia memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu, mengelakkan pitam dan pening. 

B COMPLEX
°° Pengambilan vitamin B Complex juga penting bagi mereka yang ingin menambahkan berat badan. Si kurus biasanya akan berasa cepat letih dan lesu. B Complex menukarkan makanan kepada tenaga, dimana ia mambantu penghadaman, menukarkan lemak, karbohidrat dan protein kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah keletihan. 

°°Istimewanya B Complex Shaklee ni ialah ia mengandungi 8 komponen penting vitamin B termasuklah 100% biotin dan asid folik. Ia juga mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Anda nak tambah berat badan??

Dapatkan SEKARANG dengan HARGA KASIH SAYANG yg HEBAT dari KAMI!!

>FREE! - Khidmat nasihat & konsultasi
>FREE! - Jadual pengambilan vitamin

0 comments:

Post a Comment

 
This Template Was Made & Design With Love By Cik Rose Cute. All Right Reserved To Me.